fbpx
  • Hafta İçi

    09:00 - 20:00

  • Cumartesi

    09:00 - 20:00

  • Pazar

    10:00 - 19:00

Makas

2021-Sac-Trendleri

2021 Saç Trendleri

2020 yılı için belirlenmiş bütün saç trendlerini çöpe atıp hepimiz birer “ev topuzu” bağımlısı olduk. Saç trendlerini doya doya kullanmayı dilediğimiz 2021 yılında enerjini yükseltecek saç modellerine bir göz atmaya ne dersin?

#lookflawless bir saç trendine dönüşüyor.

 

Sac-Trendleri-lookflawless

 

Geçtiğimiz yıl kusursuz güzellik yoktur, eşsiz güzellikler yaratan kusurlar vardır mottosuyla yola çıktığımız #lookflawless kampanyası öyle sevildi ki 2021 yılında karşımıza bir trend olarak çıkıyor. Trendlerin öncüsü bir kuaför markası olarak bizi daha mutlu edecek başka bir şey olabilir mi?

İster saç tonunla uyumlu, ister bambaşka bir renk ile saçlarının ön kısmında bulunan perçemlere renk katarak sen de bu trende ortak olabilirsin!

 

Sıcak tonlar

 

Bakır tonları bu yıl her zamankinden daha çok ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bu trende karşı koyamayıp sen de saçlarını bakır tonlarında renklendirmek istersen bana yakışmaz diye bir endişeye düşme. Herkese yakışan bir bakır tonu vardır.

Sac-trendleri-tonlar
Önemli olan sana en uygun tonu belirleyecek bir renk uzmanıyla tanışman ve kendini onun güvenli ellerine emanet etmen. Randevu sayfamızdan randevunu hemen oluşturabileceğini söylemiş miydik?

 

 

Güneşten mi açıldı? Yoksa işlem mi var? Kafada soru işareti bırakan saçlar

Bütün sene evde oturup her şeyi dert ettik. Biraz da karşı masada oturan güzel bir kadının saçlarının güneşten mi açıldığını yoksa bir işlem mi yaptırdığını dert etmek istiyoruz. Karşı masa dedikodusuna hasret kalanlar burada mı? Elleri görelim!

 

Sac-Trendleri-sombre

 

Güneşten açılmış etkisi yaratan, doğal renk geçişleri sağlayan sombre uygulaması 2021’de çok trend!  Özellikle ilkbaharı karşılarken tam da ihtiyacın olan ışıltıyı saçlarına kazandıracağına emin olabilirsin.

90’ların en gözde saç aksesuarları

2021 yerine hangi yıla girmek isterdin? Moda dünyası bu soruyu çok düşünmüş olacak ki her yönüyle 90’lara bir dönüş yaşıyor. Özellikle saç aksesuarlarında bu dönüş çok net. Organze tokalar, büyük mandal tokalar ve kadife kurdeleler bu sezon dikkatleri üzerinde toplayacağa benziyor.

 

Sac-trendleri

 

Derin ayrımlar

Bizi derinden etkileyen, 2020’de ne seneydi hala inanamıyorum dedirten bir seneyi geride bırakırken saçların derinden ayrıldığı bir trende de kucak açmak çok şaşırtıcı olmasa gerek.

Sac-Trendleri-2021

 

Umuyoruz ki 2021 senesinde bizi derinden etkileyen tek şey saçlarımız olur.

 

Yorum Yaz

Merhabalar,

Size en hızlı şekilde nasıl yardımcı olabiliriz?